Parama dėkojame




Kokius stalus rinktis pokyliams, o kokius – konferencijoms?

stalaiDidesnio kiekio stalų prireikia ne tik tada, kai savo namų aplinkoje ketinate surengti asmeninio pobūdžio šventę – vestuves, krikštynas, vardynas ar jubiliejinės sukakties paminėjimą. Jie yra būtini ir tada, kai organizuojate didelės apimties konferenciją, į kurią pasikviečiate didelį būrį verslo partnerių. Be jų neišsiverčiama ir visuomeninėse bendruomenių šventėse ir kituose renginiuose.

Kokius baldus yra pasiruošę klientams išnuomoti įvairaus pobūdžio renginiais besirūpinančios įmonės?

Baldus renginiams nuomojančios įmonės klientams įprastai nuomoja įvairių formų banketinius, stačiakampius lauko stalus ir net kavos staliukus. Įgyta baldų nuomos paslaugos patirtis rodo, jog vestuvėms klientai dažniausiai renkasi apvalius banketinius stalus, o konferencijoms noriai užsako išnuomoti stačiakampius stalus.

Aišku, prie stalų yra būtinos ir kėdės. Jos įprastai yra derinamos prie bendro aplinkos dekoratyvinio stiliaus, stengiamasi, kad bendrame vaizde jos puikiai pritaptų tiek savo spalva, tiek forma. Dar gali būti nuomojami ir minkšti baldai, kurie yra būtini įvairių renginių, kurie vyksta uždarose patalpose, poilsio zonose. Daroma viskas, ko reikia, kad klientų rengiamose šventėse ir kitokiuose užsiėmimuose būtų jauku ir miela.

Kokie reikalavimai yra keliami konferenciniams baldams?

Konferencijose naudojamiems baldams yra keliami kitokie reikalavimai, nei tiems, kurie naudojami banketuose. Pavyzdžiui, tarp konferencinių stalų gali būti naudojami stalai, kurie skirti tik vienam asmeniui, esama stalų, kurie skirti dešimčiai žmonių, talpiausiais vis dėlto yra laikomi apvalūs konferenciniai stalai. Prie jų galima susodinti daugiau nei dešimtį konferencijos dalyvių.

Daug dėmesio skiriama ir tam, kad dirbantiems prie konferencinių stalų netrūktų patogumo. Pačiais patogiausiais yra laikomi tie konferenciniai stalai, kurių aukštis yra reguliuojamas. Stalus galima išdėstyti ir sureguliuoti taip, kad prie jų galėtų patogiai jaustis ir dirbti skirtingo ūgio konferencijos dalyviai. Pavyzdžiui, prie vienų stalų dirba žemesni žmonės, prie kitų aukštesni. Tiesa, praktiškumo dėlei patariama rinktis stalus kartu su specialiai jiems pritaikytomis kėdėmis.

Kur galima išsinuomoti banketinius arba konferencinius stalus?

Jei jūs ruošiatės rengti namuose ar darbovietėje pokylį, arba planuojate savo biuro iniciatyva organizuoti verslo konferenciją, o tam jums yra reikalinga apsirūpinti tinkamais stalais, juos galite išsinuomoti internetinėje parduotuvėje:https://nuoma.renginiopartneris.lt/114-stalu-nuoma.

24-09a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode