Parama dėkojame




Kaip žinoti ar verslui reikalinga ERP sistema?

versluiAr jums tampa vis sunkiau kontroliuoti ir optimizuoti įmonėje vykstančius procesus, o jūsų sprendimų priėmimas ar strategijos kūrimas labiau pagrįstas spėjimais nei patikimais duomenimis? Tuomet gali būti, jog jums verta pagalvoti apie verslo valdymo sistemos diegimą. Nors nėra vieno konkretaus rodiklio, kuris aiškiai parodytų, kada verslui yra reikalinga ERP, tačiau didžioji dalis įmonių susiduria su panašiomis problemomis, kurias tinkamai pritaikyta verslo valdymo sistema gali padėti išspręsti. Taigi, skaitykite toliau ir sužinokite keletą esminių požymių, rodančių ERP sistemos diegimo poreikį įmonėje.

Naudojama daug įvairių programų valdyti skirtingiems procesams įmonėje

Apskaitos, pardavimų, atsargų ar užsakymų valdymui naudojate skirtingas programines įrangas? Kai įvairūs procesai įmonėje yra valdomi skirtingose programose, tai gali į kasdienybę įnešti daugiau chaoso, apsunkinti kasdieninį komandos darbą. Analizuoti, kaupti bei interpretuoti duomenis, gautus iš skirtingų programų yra sudėtinga – tai gali padidinti klaidų tikimybę. Tuo tarpu ERP sistema suteikia galimybę vienoje sistemoje valdyti visus svarbiausius įmonės procesus, užtikrinti duomenų vientisumą, išsamumą bei atsekamumą.

Apsunkinta prieiga prie reikalingos informacijos

Jeigu šiuo metu jums reikėtų greitai pasižiūrėti reikiamus duomenis iš apskaitos ar finansų srities, kiek laiko užtruktumėte? Įmonėms, kurios vykdo daug funkcijų vienu metu ir generuoja didelius kiekius duomenų, naudoti skirtingas programines įrangas yra neefektyvu. Susigaudyti dideliame informacijos kiekyje ir realiu laiku gauti reikiamus duomenis yra ganėtinai sunku ne tik jums, bet ir jūsų darbuotojams. Tinkamai pritaikyta verslo valdymo sistema leis užtikrinti, kad svarbiausia informacija būtų saugi ir visada pasiekiama – laiku ir greitai.

Kasdieninių darbų atlikimas įmonėje tapo sudėtingesnis

Augančios įmonės dažnai susiduria su sudėtingesniais procesais, kuriuos su laiku suvaldyti gali būti vis sunkiau. Dažnai vienas iš pirminių požymių, kad naudojami darbo įrankiai įmonėje yra nebetinkami ir reikia ieškoti naujų sprendimų – kylantys sunkumai apskaitos valdyme. Jeigu jūsų darbuotojai apskaitos darbams ar kitų užduočių atlikimui skiria daugiau laiko nei įprastai, tai rimta priežastis ieškoti tinkamų sprendimų, kurie suteiktų našumo, pagreitintų bei palengvintų kasdieninį komandos darbą.

Jeigu manote, kad jūsų įmonei yra reikalinga ERP verslo valdymo sistema, kreipkitės į šios srities specialistus, kurie jus pakonsultuos ir atsakys į rūpimus klausimus. Daugiau informacijos apie ERP rasite kompleksinius IT sprendimus teikiančių įmonių interneto svetainėse.

23-312

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode