RETRO

Mažeikių DRMC – galimybė sportuoti

Spalio 15 d. Šiaulių darbo rinkos mokymo centre vyko antrasis projekto renginys „Sporto šventė visiems“.

Pagrindiniai šventės dalyviai: Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazijos, Mažeikių Gabijos gimnazijos, Mažeikių Senamiesčio progimnazijos, Mažeikių Ventos progimnazijos, Mažeikių Kalnėnų progimnazijos, Mažeikių Pavasario progimnazijos 5-6 klasių ir 9-11 klasių mokiniai, jų auklėtojai ir fizinio ugdymo mokytojai, grupė senjorų ir negalią turinčių asmenų, o taip pat Šiaulių DRMC mokiniai ir mokytojai.

Šventę pradėjo VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centro direktorė Jolita Vengrė. Susirinkusiuosius pasveikino ir sportinio azarto palinkėjo Mažeikių raj. savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė.

Sporto šventė buvo planuota lauke, tačiau dėl lietingo oro visiems renginio dalyviams  teko sportuoti mokymo centro patalpose.

Renginį pradėjo Gabrielė Marozaitė – penkiskart Lietuvos karate čempionė, Lietuvos kumite rinktinės narė. Ji kartu su savo partneriu Roku Kiuliu pademontravo keletą gynybos veiksmų. Po šio pasirodymo renginio dalyviai pasiskirstė grupėmis į atskiras sales. Buvo sudarytos varžybų komandos: smiginio, rankų lenkimo, mini futbolo. Aktų salėje rankų lenkimo čempionatas vyko tarp 5-6 ir 9-11 klasių mergaičių ir berniukų komandų. Varžyboms vadovavo Antanas Abrutis – daugkartinis Lietuvos jėgos trikovės čempionas, pasaulio galiūnų veteranų čempionas, pasaulio mas – reslingo (Mas Wrestling ) čempionato III vietos laimėtojas. Treniruoklių salėje vyko smiginio varžybos tarp 5-6 ir 9-11 klasių mergaičių ir berniukų komandų. Joms teisėjavo  Adolfas Končius – daugkartinis šachmatų, šaškių turnyrų nugalėtojas, aktyvus sportininkas ir visuomenininkas, stalo teniso varžybų organizatorius

Taip pat šioje salėje sirgaliai ir kiti šventės dalyviai išbandė naująją sporto įrangą – įvairius treniruoklius, bėgimo takelius hantelius, svorius, šokdynes.

Nepaisant lietaus futbolo treneris Ramūnas Daubaris surengė berniukų mini futbolo varžybas lauke. 

Įdomiausia šventės dalis buvo Kangoo Jumps treniruotė. Šventės dalyviai aktyviai prisijungė prie šio užsiėmimo ir smagiai leido laiką visos šventės metu.

Renginys „Sporto šventė visiems“ baigėsi apdovanojimais smiginio ir rankų lenkimo varžybų nugalėtojams. Čempionų taurė įteikta berniukų futbolo komandai. Projekto fizinio ugdymo specialistė Rima Ašmenienė ir vadybininkė Dalia Dargvainienė visų gimnazijų ir progimnazijų atstovams įteikė padėkos raštus už dalyvavimą sporto šventėje.

Šiuo renginiu kviečiama visus mažeikiškius neatlygintinai sportuoti Šiaulių DRMC adresu Algirdo g. 42D, Mažeikiai. Pageidaujančiuosius prašoma iš anksto registruotis į užsiėmimus su vidaus ir lauko treniruokliais telefonu 8 614  65 708.

Budas.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode