Sprogimas

Policijos bendruomenė įprasmino adventinio laikotarpio pabaigą: prie bendro Kūčių stalo pasisėmė rimties ir dvasinio įkvėpimo

Metams skaičiuojant paskutines dienas, prieš pat didžiąsias metų šventes, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenė tradiciškai įprasmino adventinio laikotarpio pabaigą – susibūrė prie bendro Kūčių stalo.

Savo buvimu kartu pagerbė ir susirinkusiuosius palaimino JE Telšių Vyskupas Algirdas Jurevičius, jaukių švenčių ir kiekvienam asmeninės ramybės bei šilumos linkėjo Telšių apskrities policijos kapelionas prelatas Juozas Šiurys, padėkoti už puoselėjamą bendrystę ir nenutrūkstamą ryšį atvyko ir Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas. Simbolinėje šv. Kūčių popietėje kartu su policijos bendruomene dalyvavo teisėsaugos institucijų – teismo ir prokuratūros – atstovai. Į susitikimą atvyko ir kolegos iš visos apygardos. 

Artėjančių švenčių proga, kolektyvą ir svečius, linkėdamas tarpusavio supratimo, darnos bei asmeninės laimės pasveikino Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas, laikinai einantis Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pareigas, Ramūnas Sarapas.

Telšių AVPK nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode