Sprogimas

Naujos kartos išmaniųjų namų sistemos pavers jūsų būstą komforto zona

Vis labiau populiarėjant ir tobulėjant inovatyvioms technologijoms, jau nebe pats šeimininkas rūpinasi namų, o protingi namai pasirūpina šeimininko saugumu, patogumu ir jaukumu. Šiandieninė architektūrinių, interjero bei išmaniųjų technologijų sintezė sukuria daugiau nei paprastą būstą, ji geba sukurti namus, į kuriuos gera sugrįžti, kuriuose gera ir saugu gyventi. Vos keli mygtukų paspaudimai jūsų išmaniajame įrenginyje, ir protingas namas sukurs jums apšvietimą, sureguliuos patalpose temperatūrą, įjungs apsaugos sistemas, garso bei vaizdo aparatūrą ir t. t. Visa tai turėsite namuose įsirengę išmanią „JUNG KNX smart home“ valdymo sistemą.

 

Išmaniųjų namų galimybės – komfortiškam jūsų gyvenimui

Jei dar visai neseniai atrodė visiškai normalu namuose sutemus patiems įsijungti šviesą, kad būtų šilta, pasikurti židinį ar atsitraukti bei užsitraukti užuolaidas, norint mažiau ar daugiau šviesos, šiandien visa tai už jus gali padaryti jūsų namas. Išmaniųjų namų galimybės apima tam tikras funkcijas, kurias sujungus į vientisą sistemą, galima valdyti visus namuose esančius elektrinius prietaisus.

Išmaniųjų namų KNX sistemos valdymo sritys apima:

-        apšvietimą – bet kuriuo paros metu galima reguliuoti apšvietimą skirtingose namo patalpose;

-        mikroklimatą – tai vėdinimo, šildymo bei užuolaidų / žaliuzių sistemos sintezė, sukurianti namuose jaukumą ir patogumą;

-        temperatūrą – galimybė kiekvienam šeimos nariui atskiroje patalpoje pasireguliuoti temperatūrą pagal savo poreikius;

-        žaliuzes – tiek vidaus, tiek lauko, galima valdyti pasinaudojant išmaniomis funkcijomis;

-        saugos sistemą, kuri suteikia galimybę imituoti jūsų buvimą namuose tada, kai esate išvykę, taip pat stebėti namą jūsų išmaniajame įrenginyje;

-        kitą namų įrangą – garso aparatūrą, televizorių, namų kino sistemą, internetą ir kitus prietaisus galima sujungti į vieną, patogi integracija leidžia klausytis skirtingos, įvairaus garso lygio muzikos atskirose patalpose.

Klausiate, kaip visa tai veikia? Skirtingos namo funkcijas išskaidomos į daugybę smulkių valdymo blokų, sujungtų į vientisą KNX protingo namo sistemą. Dėl šios sistemos, visi išmanieji namai veikia sinergijos principu, kas reiškia, jog skirtingos pastato funkcijos tarpusavyje bendradarbiauja – pavyzdžiui, atvėrus langą, patalpoje automatiškai išsijungs šildymas, tai labai patogu, nes nešvaistomi šilumos energijos ištekliai.

1. Televizorius „The wall“ – stulbinanti vaizdo kokybė jūsų verslui ir namams

Visame pasaulyje žinomas prekės ženklas „Samsung“ žengia viena koja į priekį, tobulindamas savo išmaniąsias technologijas. Vienas tokių ateities išradimų – skaitmeninė siena. Tai televizorius „The wall“, kuriame rodomi įspūdingi vaizdai. Drąsus ir inovatyvus žingsnis jūsų verslo bei gyvenamosiose patalpose.

Jūsų namų ar biuro patalpų sienoje įmontuotas aukščiausios kokybės QLED televizorius leis džiaugtis stulbinančia vizualine raiška, sodriomis spalvomis, gyvais garsais bei kvapą gniaužiančiais efektais.

Tai efektyvi galimybė reklamai, naujų klientų pritraukimui, produktyvesniems susirinkimams, turiningesnėms pramogoms ir gausesniems įspūdžiams. Šis televizorius-siena neabejotinai gali tapti jūsų išmaniųjų namų dalimi.

2. Išmanieji čiužiniai – geros savijautos revoliucija

Taip, šiandien yra sukurti ne tik išmanūs telefonai, kompiuteriai, namai, bet ir išmanieji čiužiniai, gebantys išanalizuoti jūsų miego įpročius bei pateikiantys pasiūlymus, kaip galėtumėte pagerinti miego kokybę. „Magniflex“ išmanųjį čiužinį drąsiai galima vadinti geros savijautos revoliucija. Ši protinga lovų sistema, apjungianti pažangiausias technologijas gali tapti puikiu įrankiu, palengvinančiu jūsų gyvenimą.

„Magniflex“ išmanųjį čiužinį naudoti labai paprasta ir lengva, jis prisitaikys prie jūsų kūno formos, palaikys optimalią temperatūrą ir suteiks patį geriausią atsipalaidavimą bei poilsį. Išmanios technologijos stebės jūsų:

-        miego kokybę;

-        širdies plakimą;

-        kvėpavimo dažnį;

-        judesius miego metu;

-        kūno temperatūrą;

-        išmiegotas valandas.

Išanalizavusi surinktus duomenis, sistema pateiks pasiūlymus, padėsiančius pagerinti jūsų miego kokybę. Skamba viliojančiai, tiesa? Ar norėtumėte susikurti savo išmaniuosius namus su „Magniflex“ čiužiniu?

3. JUNG KNX smart home valdymo sistema

Namuose ar darbo patalpose įrengta išmanioji „JUNG KNX smart home“ sistema sujungia patalpas į bendrą tinklą, kuriame įvairios paskirties įrenginiai bendradarbiauja ir palaiko tarpusavio ryšį. Tokiu būdu pagal individualius poreikius galima patogiai reguliuoti apšvietimą, šildymą, vėdinimą, vidaus ir lauko žaliuzes, saugos sistemą bei daugialypės terpės įrangą (garso aparatūrą, televizorių, namų kino sistemą, internetą ir kitus prietaisus). Protingos namų sistemos leidžia pasiekti didesnį energetinį efektyvumą, kadangi visi prietaisai sujungiami į vieną tinklą. Namus valdyti ir sistemą kontroliuoti galima tiek nuotoliniu būdu išmaniajame įrenginyje, tiek balsu.

https://www.youtube.com/watch?v=aRtc4ChNnDk

„JUNG KNX smart home“ centralizuota išmaniųjų technologijų valdymo sistema veikia automatizuotai, pagal iš anksto suprogramuotus scenarijus, kuriuos esant poreikiui, galima keisti pasitelkus išmanųjį įrenginį.



4. Protingosios spynos

„Altro Smart“ išmanūs durų užraktai suteiks jums patogumą, pakeisdami įprastą spyną ir durų skambutį į vaizdo bei garso įrenginius, kurie leidžia matyti, kalbėti ir stebėti visus lankytojus, tuo pat metu užtikrinant aukščiausią saugumą.

Turėdami tokias funkcijas kaip: įėjimas be rakto, abipusis garso ir vienpusis vaizdo įrašas, pasirinktiniai slaptažodžiai, 24 × 7 veiklos įrašai ir dar daugiau, jūs tapsite naujos kartos išmaniųjų namų savininkais.

21-380

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode