Sprogimas

Mažytė Graikijos sala apsupta smaragdinio vandens, suteikianti jausmą lyg esi rojuje. Norite pajusti Corfu salos dvasią, pamatyti neapsakomo grožio augmeniją savo akimis, išragauti vietinius patiekalus? Nieko ilgai negalvokite ir leiskitės į nuotykius Graikijos saloje. Tai padaryti galima labai lengvai iš Vilniaus tiesioginiu skrydžiu Corfu salą pasieksite per 2.55 h, o bilietų kainos į Corfu prieinamos kiekvienam.

Atostogos Corfu

Ši nuostabi sala yra pilna istorijos ir paslapčių. Mažos įlankos, balto smėlio paplūdimiai, žvejų kaimeliai bei kalnuotos vietovės suteiks Jums ramybę bei daug nepamirštamų įspūdžių. Sala pritaikyta keliauti tiek jaunam tiek vyresnio amžiaus žmogui, nesunku atrasti veiklą, kuri būtų pritaikyta Jums ir Jūsų artimiesiems. Nuo pramogų vandens parko čiuožyklose iki ramaus poilsio paplūdimiuose, Korfu sala patiks visiems. Be begalės lankytinų vietų, architektūrinių pastatų,  Corfu sostinės senamiestis yra įtrauktas į UNESCO kultūros paveldo sąrašą, tad patys galėsite įsitikinti salos grožiu ir būti to dalimi. 

Laikas, geriausias kelionei į Corfu yra birželio ir liepos mėnesiai, tuo metu saloje yra karščiausia ir temperatūra gali siekti 23 - 25 C. Tačiau, mažesnis turistų antplūdis būna gegužės bei rugsėjo mėnesiais, tad pasirinkite Jums palankiausią kelionės laiką.

Maistas Corfu neįtikėtina šviežias, sveikas bei skanus, ką valgyti čia suras net didžiausi gurmanai, paragaukite vietinių patiekalų, tokių kaip Sofrito (keptos jautienos juostelės su česnakais baltojo vyno ir acto padaže) ar kitų patiekalų. Taip pat nepamirškite palepinti savęs kava, ji čia taip pat turi savitas gėrimo tradicijas. 

Corfu salos gamta yra atimanti žadą. Kalnuotos vietovės, seni žvejų kaimeliai, žydri paplūdimiai, augmenija, siauros įlankos bent trumpam privers Jus pamiršti rūpesčius ir leis atsipalaiduoti. Corfu salą galima apkeliauti automobiliu, kas yra labai patogu žmonėms, nemėgstantiems būti vienoje vietoje ir visiems, kurie nori pamatyti visą salos grožį.

Nieko nelaukite, raskite geriausią kainos į Corfu ir kokybės santykį ir leiskites į nepamirštamą nuotykį, pamatysite, nesinorės grįžti, o įspūdžiai išliks visam gyvenimui.

21-355b



Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode