Sprogimas

Sekmadienį – penkių žmonių žūtys eismo įvykiuose

Vilniuje ant Valakampių tilto sekmadienį susidūrus trims automobiliams, žuvo trys žmonės.

Kaip BNS informavo sostinės policijos atstovė Loreta Kairienė, apie 14 val. automobilis „BMW“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais atvažiuojančiais automobiliais „Toyota“ ir „Audi“.

Per eismo įvykį žuvo 2003 metais gimęs „BMW“ vairuotojas ir du panašaus amžiaus keleiviai – 2002 metais gimęs vaikinas ir 2003 metais gimusi mergina.

 

 

 

„Dar viena keleivė, gimusi 2001 metais, išvežta į ligoninę“, – sakė L. Kairienė.

Policijos atstovė vėliau sekmadienį nurodė, kad mirė ir ši mergina. Vis dėlto po kelių valandų ji patikslino, jog nukentėjusioji gyva ir gydoma reanimacijoje.

„Mergina gyva, pareigūnai kiek anksčiau iš medikų gavo klaidingą informaciją“, – aiškino L. Kairienė.

„Toyota“ automobilio vairuotojas, gimęs 1985 metais, taip pat išvežtas į ligoninę apžiūrai, o „Audi“ vairuotojas, gimęs 1994 metais, – nenukentėjo.

 

Anykščių rajone, Šeimyniškių kaime, kelyje Anykščiai–Kavarskas, sekmadienį susidūrus dviem automobiliams, žuvo vienas žmogus.

Kaip pranešė Policijos departamentas, per eismo įvykį nukentėjo abiem automobiliais važiavę šeši asmenys, kurie dėl įvairių sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigas.

72-jų metų amžiaus keleivė vėliau ligoninėje mirė. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

 

Sekmadienį Šiauliuose, Trakų gatvėje, pėsčiųjų perėjoje automobilis mirtinai partrenkė senjorę ir pabėgo.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 89-erių nukentėjusioji buvo pristatyta į ligoninę, tačiau dėl daugybinių kūno sužalojimų mirė.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode